top of page

Drøbak Kunstforening 2019

Denne utstillingen er en forlengelse av Harald Kolderup og mitt første prosjekt under tittelen "På samme sted". Nå har vi valgt å kalle utstillingen"Samtaler", da vi har forandret konseptet noe. Vi har funnet landskapsmotiver litt hver for oss en periode, og ikke vært på samme sted og funnet motiver. Vi har flere ganger underveis hatt samtaler om hvilke motiver vi begge kunne tenke oss å arbeide med, slik at arbeidene fortsatt har noen felles referansepunkter. Jeg har i tillegg til grafikk også arbeidet med malerier denne gangen.

Drøbak Kunstforening / Norway "SAMTALER" 13.04 - 05.05 2019

Artists Harald Kolderup and Kirsti Aasheim

Elverum Kunstforening 2018

Min kollega Harald Kolderup er figurativ maler.

Vi ha hatt et samarbeidsprosjekt gående i 2 år. 

 

Vi har dratt på turer sammen, og jeg har tatt fotografier og skisser på steder vi har valgt ut. Vi har valgt steder som begge har funnet noe interessant å arbeide med. Jeg har trykket alle mine motiver for hånd på Norske Grafikeres Verksted i Oslo.

Vi viste samarbeidsprosjektet på Oslofjorden Kunstsenter i Drøbak tidligere samme år. Elverum Kunstforening utvidet prosjektet med grafiker Ivar Nordhagen og maler Jon Are Myhrer. Disse to deler samme interesse som oss. Natur i et figurativt formspråk.

Elverum Kunstforening / Norway "PÅ SAMME STED"  16.09 - 21.10 2018

Artists Harald Kolderup, Ivar Nordhagen, Jon Are Myhrer and Kirsti Aasheim

Elverum Kunstforening / Norway "ON THE SAME SPOT"  16.09 - 21.10 2018 with artists Harald Kolderup, Ivar Nordhagen and Jon Are Myhrer

Galleri Schaffersgate 2017

Grafikere tilknyttet Norske Grafikeres Verksted/NGV  på Kaldbakken i Oslo, holder av og til utstillinger sammen.  Denne gangen valgte vi  et felles tema "Magie Noire". Tittelen henspeiler på den første grafikken som ble laget på 1400-tallet. Denne var kun trykket i sort-hvitt. Tittelen viser også til at trykkekunsten på den tiden, ble oppfattet som magisk. For noen av oss grafikere, var fraværet av farge en utfordring å arbeide med. For andre åpnet det seg opp mulighet til å arbeide med samspillet mellom lys og mørke, og la det spille en intens rolle i motivet. 

Galleri Schaeffers Gate 5 / Norway “MAGIE NOIRE"  12.10-29.10 2017

19 artists from Norwegian Printmakers Studio/NGV

Works shown by Kirsti Aasheim, Leong Va, Marianne Gihle, Ellen Edminson, Anne Marie Komissar, Guri Ødegaard, Anne Kari Ødegård, Helene Fjell, Anne Britt Kristiansen and Janne Paulsen

bottom of page